11.12.2009

Chanel Sports



Chanel merchandise çılgınlığı ve logo manyaklığı bitmek bilmiyor. Şimdi de şıklık içinde snowboard yapmak isteyen bay ya da bayanlara Chanel marka boardlar...Bu tip ekipmanlarda bu tarz alakasız ürünleri bir çok yönden kesinlikle tercih etmemiz gerektiğini biliyorsunuzdur herhalde. Kimler alacak acaba? Nasıl olsa her kör satıcının kör bir alıcısı vardır diyoruz.
via fubiz

2 yorum:

deniz dedi ki...

zaten bu logo manyaklığı ve karl lagerfeld yüzünden güzelim chanel'den soğudum arkadaş... bunu söylediğim için dayak bile yiyebilirim ve haddime mi bilemem ama lagerfeld'i chanel'e yakıştıramıyorum, markanın çizgisini anlayamadığını düşünüyorum. robot gorile benzeyen duyarlılıktan yoksun "odun" tarzını chanel'e dayatmasından aşırı rahatsız oluyorum. chanel onun döneminde hello kitty gibi bir şey oldu zaten, her tarafta logolar...

ahahahah nasıl dolmuşum adama karşı ya... ne diyelim, tek derdim bu olsun :D

isil kilkis dedi ki...

ya kesinlikle anlıyorum seni, o robot goril mantığı da ama bence yine paha biçilmez de bir vizyonu var. O yüzden ben de onunla love-hate relationship içerisinde gibiyim. Bir yandan logo manyaklığını klişeleştirerek değerini kaybettirirken bir yandan da bu sektördeki bir çok kişiye ilham da veriyor. Çok garip bir durum.