19.10.2008

Colette ve Blogları



Herzaman gıpta ettiğim, kendime örnek aldığım ve bir gün gerçekleştirmeyi düşündüğüm bir iş modeli: Fransa'nın gururu "parisien" Colette

Artık bir klasik ama aynı zamanda kendi kendini sürekli yeniliyor, durmadan.



10 seneyi aşkın bir senedir Paris'teki 8000 m2'lik alanlarında hem en iyi moda, aksesuvar, müzik, yemek gibi kavramları bir araya getiren, aynı zamanda Bruce Weber gibi sanatçıların da eserlerinin zaman zaman sergilendiği, dükkan mı desek galeri mi desek ne desek bilemediğimiz , içinde ayrıca özel bir mineral su barı olan mükemmel oluşum Colette, şu an bir çok markanın sırf trend diye uygulamaya çalıştığı "marka iletişiminde blog" konsepti gerçekten kendi lehine ve yüzde yüz Colette stilinde hayata geçirdi.



Çoğu marka "ben nasıl markamı web 2.0. ile birleştiririm de kool olurum, geride kalmam?" diye dövünüp hemen değişik bir domain ile markasını perde arkasından anlamsız içeriklerle promote etmeye çalışadursun..Colette dünyanın bir çok metropolünden tasarım moda ve fotoğraf alanında söz sahibi bloggerları Colette Guest Blogs başlığı altında topladı.

Böylece hiç hareketin eksik olmadığı Colette dünyasına giriş biletinizi almış oluyorsunuz.
Dünyada tasarım alanında en son neler oluyor sorucuklarına hızlı cevaplar alabileceğiniz harika bir platform Colette Guest Blogs.

İstanbul'da Colette tadında bir yer yaratma hayallerim saklandıkları bilinçaltımın derinliklerinden çıktı ve beni tekrar şöyle bir sarstı.

www.colette.fr

2 yorum:

Sugata108 dedi ki...

Feride Uslu: takdire şayan kişilik
http://blogs.colette.fr/ferideuslu/

info için saol ışıl :)

wt dedi ki...

bu bizim mudoconcept gibi biyer anacım