28.10.2008

Barış K. & İzzet



Bu da farklı bir t-shirt çalışması görüldüğü üzere.
"En sevdiğin arkadaşının tişörtünü giy" konsepti.
Burcu ışıl tişörtü, ışıl burcu tişörtü giyse.
Bir tane de "Ayşe Zeynep" tee si de havalı olmaz mı?:)
Listem uzamaya başladı.

4 yorum:

ayse serter dedi ki...

isilcim blogunu gordum tesadufen ,
2 satir kelam etmeden gecmek istemedim ...bu kankanin tee sini giyme durumunu gareth pugh cikardi 1 sene evvel . bir defile sonunda podyumda arz-i endam eylerken uzerinde house of holland tasarimi olan " get your freak on giles deacon " tee si ile . ardindan tabii giles da bos durmadi yine house of holland uretimi " uhu gareth pugh " ile podyum finalini yapti . cok guzel harekettir bence bu olay.
kapatildiniz acildiniz hayirli olsun kisa kapatildiniz allahtan .

agirlikli olarak senin cektigin fotolari gormek isterim burada.digerleri zaten ilim irfan yuvalarinda mevcut . umarim blogun uzun soluklu olur.

bu arada mytights.com da sanirim style bubble dan alinti yaptigin zimbali coraplar mevcut. kargosu 2 hafta suruyor ama beklemeye degiyor muhakkak edin .para diil valla.

sevgiler - bol style huntingler
a.

isil kilkis dedi ki...

ayşe'cim,
ben henry holland tee lerinden ziyade üzerinde sadece ilüstrasyon ve isim yazan bir t-shirtten bahsediyorum
holland çakmaları geçen yaz zara mango raflarını baya dolduruyordu
izzet tshirtü daha farklı konumlanıyor kafamda, holland isim ( ya tasarımcı ya model ) ve arkasından gelen kafiyeli mesaj yapısında,benim düşündüğüm şey biraz daha farklı....

ama tabi bir holland "CAUSE ME PAİN, HEDİ SLİMANE" olsa hayır demem



what a corker karen walker

ayse serter dedi ki...

daha da beteri vardi,sibel tuzun sarki sozlerini tee lerine holland ile bire bir stilde yazip "ben tasarladim " diyerekten album cekimi yaptim.
holland a ulasamayanlar icin mango zara can . herkes h and m kadar yaratici olamiyor malesef .( bkz. fashion against aids serisi tee lerimiz : ) )

stencil detayli portreli+isimli tshirt eskiden mimar sinan tayfasinda sene 1978 lerde de pek moda idi . aile arsivinden gordugum kadariyla:) yeniden patlamali bu olay bence. guzel kankaliklar bunu hakediyor. zekice gondermeli moda tasarimlarinin hastasiyiz.

sevgiler .
a.

sevgiler.

isil kilkis dedi ki...

e gönder o 78 mimar sinan tayfası tee sini, koyalım bloga
bu tip şeyler peşindeyim