29.09.2009

Dsquared Kontrastı


İkizlerin bu kontrastı pek güzel. Neden olmasın:P
Foto:Style.com

Doğru Bir Tespit


Alexism kesinlikle bir parçası olmayı isteyeceğim bir hareket olmuş, katılıyorum bu söze. Sağlığına güya düşkün bluetooth cep telefonu kulaklıklarıyla şaşkın şaşkın gezen ciddi ciddi konuşanlar, onların ne olduğunu hepimiz biliyoruz.:) Simon Cook'a doyamadım bugün, modadan şaşmışsam affola.

Yüzük Kardeşliği



Bolcana yüzük arkadaşlar, hiç çekinmeyin, parmaklarınıza irili ufaklı uyumlu uyumsuz takın, Barış Manço stili, bir parmağa çift çift, elinizi korkak alıştırmayın. Corrie bile takmış takıştırmış.
Foto:Style Hurricane

Camgöbeği, Ginza



Bu Japonlar da işini biliyor canım. Ben ne kadar hep koyu renk giyinen biri olsam da içten içe bir camgöbeği bir mor patlatasım geliyor ve patlatıyorum da bazı bazı. Çok güzel.
Foto:Style Arena

Minik Tavşancık




Jalouse eylül sayısında Morgan Dubled, geçen sezon podyumlarda öne çıkan garip bir tavşan hareketinin kurbanı oluyor. Özellikle Madonna'nın katastrofik görüntüsünü hatırlayanlar, bu Louis Vuitton kulakçıklarını iğrenti ile hatırlayacaklardır. Bu kulaklardan ne kadar nefret etsem de Skye Parrott'un fotoğrafçılığını sizle paylaşmak istedim, tavşan bahane.

Moda Bloggerlarının Aşkı


Ve karşınızda The Sartorialist & Garance Dore.Sonunda görüntülenebildiler. Hem de dudak dudağa..Garance'ın uzun boyuna rağmen, güzel bir çift!:)
Foto:Trendycrew

Günün Mottosu


Foto:Fubiz

Moda Anı 046: Elvira Hancock



Foto: pfeiffertheface.com

O Milano



Mariacarla'nın uçuşan ayakkabıları, bol tshirtü ve kotu mükemmel, üstteki aksesuar ise tüy trendinin gelişiminin bir göstergesi.
Foto: The Sartorialist

Trussardi 1911, Milan ss10





Trussardi markası çoğu zaman burun kıvırdığım bir modaevi idi. Ama gelişen zaman ile beraber kendi kendini modernleştirme çabaları meyvesini vermiş gözüküyor. Bütçe kısıtlamaları sebebiyle bir catwalk showu yerine lookbook çalışan ve basına sadece bunu veren markalara da bayılıyorum. Bu sanki onlarda daha bağımsız daha küçük, ama daha yenilikçi bir hava yaratıyor. Trussardi'nin ağdalı şanlı şöhretli zamanları ile karşılaştırıldığında çok daha samimi ve bütün bir koleksiyon bence. İşte karşınızda Trussardi1911! Trussardi, taytlara yeni bir yorum getirerek, onlara tayt ve skinny pantalon arası bir rütbe verirken, püsküllü ceket, çanta ve etekler ile de kalbimi kazanıyor.
Foto:Style.com

28.09.2009

Moda Anı 045: Power Walk


Dolce & Gabbana ss10
Foto:Swide.com

Model Ajansları Çıldırdı



Bu model ajansları işini biliyor kesinlikle, özellikle Fransız olanları. Klasik duruştan uzaklaşmak kesinlikle anahtar nokta burada. Örneğin One management yeni kataloğuyla Richard Avedon'un mirasını yüceltirken, Women Paris Frank Miller'ın Sin City'sine iyiden iyiye göndermelerini yapıyor, özellikle Avedon yorumlarına bayıldım, ne yalan söleyeyim.

Vahşi Şeyler



Where The Wild Things are filmini duymayan kaldı mı? Spike Jonze'un bu yeni fantastik filmi; ünlü eski bir çocuk kitabından alıntı ve içinde bildiğim kadarıyla sevimli canavarlar var:) Film gelecek ay vizyona giriyor, biz de merakla bekliyoruz. Türkiye'ye ne zaman gelir hiç bir fikrimiz yok, bir festival belki elinden tutar. Bu film hala vizyona çıkmadı ama öncesinde öyle büyük bir hype oluştu ki, örneğin alttaki film karesi benim bilgisayarımda neredeyse 2 senedir var nasıl oluyor bilmiyorum, bu yoğun ön iletişim kapsamında şimdi bazı markalar bile bu filmin kostümlerine ithafen özel koleksiyonlar yapıp pazarlamaya hazırlanıyorlar. Düşünün siz vizyona girince ne olacak... Bunlardan biri de radikal isim Opening Ceremony. Halloween için iyi bir kostüm olabilir mi ya da daha giyilebilir versiyonları soğuk kış gece çıkmaları için kusursuz bir aksesuar olabilir mi bu tamamen sizin ne kadar "wild" olduğunuza bağlı:)

Elektrik Tasarımlar




İranlı bağımsız tasarımcı Leila Shams, son koleksiyonu için öne çıkan bir çok farklı trendi tüm gruba yaymış ve sonuç olarak fazlasıyla çarpıcı, bir kadının gerçekten isteyeceği muhteşemlikte birbirinden ateşli parçalar üretmiş. Bakıp hayallere dalabilirsiniz.
Foto:Kingdom of Style

Prada, Milan ss10: Plastik Bebek





Foto:Style.com

Hong Kong'dan Kareler





Hem de Jak&Jil objektifinden...

Manken Halleri


Mankenler neden hep en güzel giyinir? Biri bu sorumu yanıtlasın:)
Neyse önemli olan benim yukarıdaki sağdaki taytın aynısından bulmam gerektiği. Bu konuda da birşeyler yapmak lazım.


Foto:Altamiranyc

Günün Mottosu

24.09.2009

Miss New York



Ya da Mrs. Cool?
Foto:Facehunter

Bir Deli Adam, Jean-Charles de Castelbajac



Evet, bir deli oğlan Jean-Charles de Castelbajac ya da kısaca JCDC yaz koleksiyonu için çizgi film karakterlerinde hayat bulmuş, neo-tribal bir kimlik karmaşası yaratmış. Açıkçası bu tarz karmaşalar bana her zaman daha büyük bir huzur verir, zaten JCDC olmasaydı benim hayatım çok daha renksiz olurdu bunu da itiraf etmeliyim.



Foto: Dazed Digital